tisdag 25 mars 2008

Petra igen!

Gonda Surprice
F. Sarik och Moa i snön
F. Inter 191 med Anna i sadlen.
Min favorit Gonda i snön med mig.Hej igen!

Som vanligt är det jag Petra vid datorn. Vi har tagit lite nya vinterbilder på våra hästar, vi fick 50 cm snö i påsk och visst är fjordhästarna fina i snö! Pappa och mamma har legat utslagna i influensa.

Anna och F. Salvia var i Susedalens ridklubb och knep en 5:de plats i LD. I LC:n blev det stopp på sista hindret. Jag och Gonda kom precis utanför placering i Plönninge cupen/ två deltävlingar Gonda har gått bra, men än så länge har det inte räckt till någon placering.

Vi har nu bestämt oss för att sälja vårt connemara sto Lolita 911, så hon ligger ute på försäljning på nätet. Men viktigt är ett bra hem. Lolita är duktig i dressyr och har lämnat den fina hopponnyn Poetic Joyce som tävlade innomhus SM förra året.

Imorgon är det dressyr träning för Nina. Det är jag på Lolita och Anna med F. Salvia som ska träna. På lördag är det hopptävling i våran egna ridklubb, Ätrabygdens Ridklubb. Är ej så många starter. Anna och Salvia startar LD och LC, och jag och Gonda LC och LB.

Ha det bra alla som läser vår sida och kommentera gärna bilderna.

MVH Petra

PS. Vår hund Skip (dansk/svensk gårdshund) har blivit pappa till 5 små valpar, stolt mamma är Kajsa på Lundens ardennerstuteri DS.

4 kommentarer:

Christina sa...

Hej alla på Furubäck! Tack för gratulationen.Era bilder är underbara. Det syns att det går fort på fotot med Moa och Sarik.
Kram Christina.

Anonym sa...

Hej:) när är Inter född? Jag är nämligen fodervärd på hans son Teddy.Mvh

Agneta m. familj sa...

Svar till anonym:
Hej! Inter är född 1993.
Skriv gärna och berätta om din Teddy! :D Vem är hans mamma?
Hälsningar vi alla på Furubäck

Anonym sa...

Hej=D Teddy är född 1999 och hans mamma heter Tilia! Han är hyrd ifrån Taffsnäs och bor nu i närheten av Stockholm!